GEKKENHUIS!!!!!!!!!!!!! - Reisverslag uit Motueka, Nieuw Zeeland van Leonard Bleeker - WaarBenJij.nu GEKKENHUIS!!!!!!!!!!!!! - Reisverslag uit Motueka, Nieuw Zeeland van Leonard Bleeker - WaarBenJij.nu

GEKKENHUIS!!!!!!!!!!!!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Leonard

22 April 2009 | Nieuw Zeeland, Motueka

Zoals jullie nu allemaal wel weten ben ik aan het werk in the happy apple in Motueka.. Ik ben hier een paar dagen geleden begonnen en het gaat werkelijk HELEMAAL NERGENS OVER!!!!!

Toen ik Hamish (de landlord) een week geleden belde voor een baantje, vertelde hij mij dat hij meer dan genoeg plek had en genoeg werk, dus dat kwam heel mooi uit..

Nou heeft hij echter niet helemaal de waarheid gesproken..

Er is inderdaad werk zat! Het enige probleem is dat er gewoon GEEN PLEK IS!!!

Het is Pasen geweest, het is buiten het seizoen, zo langzamerhand beginnen je ballen er af te vriezen en het pluk seizoen loopt op zijn einde.. Dus zou je verwachten dat de toko zo onder de hand wel een beetje leeg gaat lopen.. Ja niet dus!! Alleen vanavond al hebben we niet genoeg capaciteit om iedereen te huisvesten.. Daarbovenop komt, dat de gasten die er nu zijn het niet op kunnen brengen om hun einge simpele taak (namelijk hun spul afwassen) te doen!

Ik ben op het moment voor twee uur per dag ingedeeld voor het verdienen van mn accomodatie, maar tot nu toe ben ik iedere keer een half uur tot drie kwartier langer druk, omdat het gewoon niet te houden is!! Je kan je je kont niet keren of je struikelt wel over iemand en als niemand zn afwas doet, dan kan je er natuurlijk op wachten dat er op een gegeven moment gewoon geen pannen, bestek of servies meer is.. En dat is nu dus ook het geval!

Het is dus kort om 1 GROOT GESTOORD GEKKENHUIS hierzo!!

Maar nu komt het leuke........

Volgende week gaat de baas na een zomer KEI en KEI hard gewerkt te hebben, eindelijk op een welverdiende vakantie naar Fiji.....

En.....

Ik krijg de leiding over dit gekkenhuis..........

Oh jolly.......

Dat zal me dus wat gaan worden!!! Ik heb gelukkig wel iemand die me "bij staat", maar die heeft geen enkele kennis van de hele toko.. Dus daar heb ik niet zo heel gek veel aan.. Ik mag dus mn borst mooi nat gaan maken..

Hoe dan ook..

Ik moet nog steeds in behandeling voor mn oog, maar die zakken hooi van het ziekenhuis hebben niet bepaald haast om een afspraak te maken, dus ik ben denk ik nog wel even zoet met het maken van een afspraak, want het duurt me veel te lang..

De situatie in mijn oog is helaas onveranderd, maar ik heb wel het geluk dat ik geen blijvende cosmetische schade heb.. Ik blijf dus even lelijk als ik al was.. Het volgende bezoek moet uitsluitsel gaan geven als het gaat om verbetering of geen verbetering, maar ik zal jullie geen valse hoop geven, want ik weet eigenlijk het antwoord al wel. Maar als dat is, wat het is dan heb ik daar vrede mee.

Gelukkig ook nog leuke dingen! Op een van mn vrije middagen ben ik een berg gaan beklimmen met Andy en dat was heel gaaf!

Ik zou nog meer willen typen, maar de buzzer is afgegaan dus ik moet afronden!

Groetsels Leo!

• 25 April 2009 - 00:37

Michel:

Succes Leo met het runnen van je gekkenhuis toko, I KNOW YOU CAN DO IT. Maar goed ik ben blij dat je geen cosmetische schade zal over houden:/, Maar het maakt me toch niet zoveel uit hoor;) stay black and keep it real!
    PS: Lowlands;) The Prodigy komt dat wordt pas een gekkehuis;)

• 29 April 2009 - 09:20

Manon:

Hee leonard,
    Wat leuk om al je verhalen te lezen, ik ben er al de hele ochtend mee bezig;)
    Echt super al die ervaringen, alleen iets minder van je oog! Ik hoop ooit nog eens wat foto's te zien van je reis(A)

liefs Manon

• 07 Mei 2009 - 11:24

Sanpan:

hey leonardje!
    hoe gaat het met het runnen van je gekkehuis? ik zit tegenwoordig ook bij een gekkenhuis...studievereniging okeanos genaamd :P lol :D hihi altijd blijven lachen!! ;)
    ciao!