Dit was het dan... - Reisverslag uit Te Anau, Nieuw Zeeland van Leonard Bleeker - WaarBenJij.nu Dit was het dan... - Reisverslag uit Te Anau, Nieuw Zeeland van Leonard Bleeker - WaarBenJij.nu

Dit was het dan...

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Leonard

12 April 2009 | Nieuw Zeeland, Te Anau

Omdat Wieger het z leuk vind dat ik ontiegelijk veel mailtjes stuur dacht ik kom.. Laat ik die jongen eens een plezier doen. Hier nog eentje jongen. speciaal voor jou:D

Vluchten zijn verzet! Ik vlieg op de 14e van juli weer naar huis..

Morgen neem ik afscheid van AP en ga ik met de britten weer naar het noorden van het zuidereiland, waar ik een baantje heb weten te sprokkelen in The Happy Apple in Motueka. Ik ga de behandeling van mijn oog in Nelson afronden en als ik alle shit dan gehad heb, ga ik als afsluiting de Heaphy track doen en dan vanaf Karamea naar Greymouth en vanaf daar de scenic train door Arthurs Pass naar CHCH. De Kepler Track gaat (waarschijnlijk) niet lukken, beetje jammer, maar dat is niet anders. HIer rond ik het zaakje weer af want ik heb nog 40 seconden i-net!

Succes daarzo en tot wat later dan gepland!!

Leo(H)

• 12 April 2009 - 08:15

Jojochem:

Jaaaah eindelijk ga je eens werken meneer de vakantieganger!!:P Werken zal je!:P
    Hoe staat t er eigenlijk voor met je oog? hoe groot is de kans dat je blind zou kunnen worden? is je oog ook nog opgezwollen?
    Veel plezier nog met je vakantie!

sproetels,
    jochem