Ik kom zojuist tot de conclusie dat: - Reisverslag uit Motueka, Nieuw Zeeland van Leonard Bleeker - WaarBenJij.nu Ik kom zojuist tot de conclusie dat: - Reisverslag uit Motueka, Nieuw Zeeland van Leonard Bleeker - WaarBenJij.nu

Ik kom zojuist tot de conclusie dat:

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Leonard

18 Mei 2009 | Nieuw Zeeland, Motueka

- Ik nog maar twee week(jes) heb in NZ:|
- Ik $750,- kwijt ben, omdat ik een auto-ongeluk heb gehad en het was niet eens mijn schuld!! (voor meer info: refereer naar Jochem.. Hij weet er alles van..:()
- Het hier steenkoud begint te worden!!
- Ik een paar ontzettend gave tracks ga doen als afsluiting in NZ. Een vijf daagse track door Kahurangi nat. Park) en de avalanche peak track in Arthur's Pass voor de tweede keer (alleen dan nu met sneeuw)
- er geen levende ziel meer in het hostel is te bekennen.. Ik ben nu bijna alleen..
- Ik een shitload aan zooi naar huis ga sturen, omdat ik VEEL te VEEL bende heb..
- mijn oog helaas nooit weer helemaal goed zal worden (een grote bloeding in het centrum van mijn gezichtsveld zal altijd een litteken achterlaten, waardoor ik niet fatsoenlijk letters kan lezen met mijn linkeroog)
- ik aan de andere kant van de wereld zit en dat het werkelijk geen reet voorstelt:P
- Ik hier eigenlijk niet meer weg wil, maar tegelijkertijd thuis ook wel begin te missen.. (O ma wat vind je dat toch fijn om te lezen of niet dan?:P)
- Australie toch stiekem wel heel erg gaaf gaat worden!!
- ik de opmerking van jou Jochem best wel gevaarlijk vind! Dat je mij ervoor aanziet dat ik me wel weer een of ander raar probleem op mn hals weet te halen of zo..:S)
- het al 18 mei is:|
- het ECHT al 18 mei is!:|
- het ECHT al 18 mei is!:| En dat ik op 1 juni pleitos ben:|
- ik nu toch echt wel duidelijk heb gemaakt dat het ECHT al 18 mei is!:| En dat ik op 1 juni pleitos ben:|
- shit..

Nou dat was het zo ongeveer wel weer een beetje.. Het halve uurtje zit er bijna weer op dus hier zullen jullie het voorlopig mee moeten doen!

Toedeletokkie!

Crash Curbe

• 18 Mei 2009 - 07:51

JeZus:

Ik kom zojuist tot de conclusie dat:
    - Het lekker rustig is zo zonder Leonard
    - Het weer hier steeds beter, mooier en warmer wordt
    - Het ijna juli is en dan gedaan is met de rust
    - We moeten Wii-en tot we er bij neervallen
    - Ik Leo zoveel moet vertellen over wat er allemaal gebeurt is dat ik niet weet waar ik beginnen moet
    - Dat voor Leo waarschijnlijk nog een groter probleem is
    - Ik toch wel weer blij ben als het juli is
    - Hij toch echt m'n kleine grote broertje is
    - Ik hem toch stiekem wel mis....

Xje

• 18 Mei 2009 - 10:19

San:

wat ben je toch grappig!! geniet van je laatste weekjes daar!!!!!!
    ps het is 18 mei :P
    xxx

• 18 Mei 2009 - 17:25

Je Zwager:

Vier ik een keer mijn verjaardag en dan ben je er niet!!!!! Nu moet je dus weer minimaal tien jaar wachten

• 20 Mei 2009 - 19:47

Ferdi: