Zon, zee, strand.. ALLES:D
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Leonard
17 Januari 2009 | Nieuw Zeeland, Paihia
Heerlijk temperatuurtje, tropische natuur, gezellige sfeer en een prachtig strand met 144 eilanden!!
Dit is Paihia!! Ik heb direct besloten om hier minimaal 3 nachten te verblijven!! Vandaag heerlijk op het strand gelegen, gesnorkeld (sorry geen foto's daarvan..) en kennis gemaakt met mensen! Vies veel Nederlanders.. Dat wel:S. We hebben: Cobie, Evelien en Anne Pieter (een Fries!) Maar gelukkig ook niet-Nederlanders zoals Elisa en Steffan uit Duitsland en Ellie uit Engenland (London). Vanavond gaan we eens effe kijken of de lokale barretjes wat zijn of niet en dan morgen naar Cape Reinga! Overmorgen ga ik Ellie gezelschap houden en de (waarschijnlijk) laatste dag ga ik op een catamaran de eilanden verkennen en in de middag zwemmen met dolfijnen:D. Daarna is het weer gedaan met de pret en ga ik terug naar Auckland.. Maar dat is maar voor een paar daagfjes om de zaken met Stray op een rijtje te zetten en
dan richting het zuiden! Maar dat duurt nog lang! Eerst hier maar van genieten! Een superdeluxe hostel! Prachtig weer! Fijne mensen! Leuke activiteiten. En toch ook een kleine gedachte aan thuis en aan jullie allemaal;):)
Cheers!
Mr. Bleeker (volgens de Stray chauffeur:P)
17 Januari 2009 - 11:12
liefs my -
19 Januari 2009 - 18:17
Joke:
Hoi campingkind,
Fijn te horen dat je het naar je zin hebt.
Jammer....melatonine vergeten voor je jetlag.
Van Marina en Youri moet je niet zoveel sjansen. Achteraf gezien hadden we wegwerp onderbroeken in je toilettas moeten doen. groetjes van ons allen -
20 Januari 2009 - 07:45
Kasper Ponte:
Ha Leonard,
Bedankt voor je link! Ik heb nu al met veel plezier je prille avonturen gelezen en ben toch best een tikkeltje jaloers... Al het moois wat je in die korte tijd hebt gezien, heb ik in heel mijn leven nog niet gezien.
Ik zou zeggen ga zo door met het ontdekken van Nieuw Zeeland! En blijf vooral deze blog bijhouden.
Kasper Ponte