Het gaafste OOIT!!!!!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Leonard
23 Januari 2009 | Nieuw Zeeland, Paihia
Waarom?
OMDAT IK EEN SKYDIVE HEB GEWONNEN!!!!!!
Oke, we moesten de meest belachelijke dingen doen (ik en 3 anderen (een Zwitserlander en twee Oostenrijkse meisjes)), maar het was het HELEMAAL waard!! Gisteren gedaan dus daarom geen foto's gestuurd, omdat ik toen ineens weer tijd tekort kwam!
Ik kan jullie wel vertellen: Het stelt geen HOL voor! Maar het is wel ONTZETTEND LEUK:D Ik vond het zelfs rustgevend! (Ja hoor! Jezelf vanaf 12000 ft uit een vliegtuig laten donderen is rustgevend..)
Hoe dan ook! 12000ft dus en het was in Whangarei! Het is maar goed dat we na die tijd hoorden dan een vliegtuig van een concurent twee weken geleden aan stront is gevlogen...... Maarja! Dat was de concurent! Niet ons bedrijf:D Hoe dan ook! Als ik jullie wat aan kan raden dan is het een skydive! A once in a lifetime experience!!
Wat heb ik nog meer gedaan...? Nou het zwemmen met dolfijnen is niet gelukt (teveel baby dolfijntjes en dan kunnen ze wel eens pissig worden....). Ik heb ze wel gezien en ongeveer 100.000 foto's gemaakt warvan er geloof ik geen 1 gelukt is.. Maar goed dat ga ik zo voor jullie uitzoeken!
Cape Reinga en the Ninety Mile Beach waren echt GEWELDIG!!! Heel veel mooie foto's, waaronder ook van the little blue penguin (de kleinste piguin soort die er is!)
Maar goed, omdat alles toch al zo lekker in chronologische volgorde gaat, zal ik ook even vertellen wat we gedaan hebben na de skydive! We zijn naar het strand geweest!;) Maar niet zo maar even een strand! Nee echt zo'n strand waarvan je dan denkt: Oke, nu weet ik het zeker! Ik ben aan de andere kant van de wereld! ZO ONTZETTEND MOOI! Witte stranden, kraakhelder blauw water en ontzettend mooie rotsen! Dat was wel weer een van de toppertjes!
Ik ben ook nog op een catamaran geweest en daarmee rond Paihia de Bay of Islands verkent! Daarbij zijn we ook gestopt op een van de 144 eilanden en dat was op Roberton Island! Ook weer hele mooie foto's van! En mn zonnebril kwijtgeraakt, die ligt nu ergens op de bodem van de Pacific....
De Stray Bus is waarschijnlijk van de baan, omdat die Friese jongen een auto heeft, hetzelfde tijdsbestek voor zijn reis en ook nog geen enkel idee heeft van wat hij wil! Dus ik ga (zodra ik het OEVERLOZE GEZEIK met mn bank in Auckland heb geregeld) met hem (HOOGSTWAARSCHIJNLIJK) richting Coromandel Coast en Cathedral Cove en daarna naar Taupo de Tongariro Crossing doen (rivier-hike)
Dus zo zie je maar weer! Je plannen kunnen in no-time met 180 graden draaien! En ik vind het geweldig dat het zo ook kan! Niet om het een of het ander! En niet om lullig te zijn. Maar jullie zitten op school, in kantoren, zijn aan het werk en noem het allemaal maar op! Terwijl ik voor het eerst het gevoel heb dat ik echt leef!!! En zorgen zijn er niet! Alleen een paar tegenslagjes met die verdomde bank;) Maar dat hoop ik over een paar dagen ook opgelost te hebben!
Verder ga ik in Auckland nog een avondje uit en 1 van die Oostenrijkse meisjes, omdat die ook die kant nog op moest!
Dus nog van alles te doen! En niks om te laten!
De foto's komen er zsm aan!!
Groetsels!
Leonard(h)