Eindelijk alle meuk een beetje voor elkaar - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Leonard Bleeker - WaarBenJij.nu Eindelijk alle meuk een beetje voor elkaar - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Leonard Bleeker - WaarBenJij.nu

Eindelijk alle meuk een beetje voor elkaar

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Leonard

14 Januari 2009 | Nieuw Zeeland, Auckland

Telefoon, bank, belasting, vervoer.. Het lijkt er eindelijk op dat ik het voor elkaar heb! Ik heb twee rekeningen geopend in NZ.. Een gewone PINrekening (hier heet dat EFTPOS) en een spaarrekening! (kost me niks dus das lekker!) Daarmee heb ik eigenlijk mn creditcard niet echt meer nodig. Hij zou makkelijk zijn, maar in feite kan ik het nu ook fixen met mn EFTPOS! Ik heb een IRD nummer aangevraagd dus mag ik legaal aan het werk! En ik heb (om er even van te proeven) een Stray bus tour geboekt voor het noorden van het eiland naar Paiha en Cape Reinga (en daar ga ik dus effe mooi zwemmen met dolfijnen;):D. Dus in principe heb ik niks meer in Auckland te zoeken. Ik ben vandaag nog wel weer even naar Mt. Eden gegaan, omdat het weer ONTZETTEND goed is en dat dat betere foto's geeft. Als sommige foto's niet helemaal tof zijn? Sorry daarvoor! Ze worden beter (ik ben mn camera nog aan het leren kennen.

Vanavond ga ik met Folco (een neef van Pieter en echt een ontzettend toffe gozer) de hort op en eens even bekijken waar het uitgaansleven van NZ nou werkelijk over gaat! Morgen ben ik gewoon lekker thuis om voor Pieter te zorgen (hij heeft vandaag een hartoperatie). En dan ga ik (als dat mogelijk is met Stray) vrijdag naar het noorden toe en dan pas begint het eigenlijk!!

Aangezien iedereen de hele tijd aan mn kop loopt te zeiken of ik nou al meisjes en zo heb ontmoet of dat ik al Nieuw Zeelandse tieten heb gezien? (HE HANS!?:P) Vandaag heb ik Sandra ontmoet! Haar ouders zijn van oorsprong Nederlands en zij doet het huishouden voor Pieter. Een hele leuke meid moet ik eerlijk zeggen!!

Maar om het dus even duidelijk te maken voor degenen die het zo nodig moeten weten!:P Er loopt hier zat leuks rond.;)

Als de Stray trip naar het noorden me bevalt dan ga ik een kaart kopen voor de rest van het land! Kan me niet schelen dat het een duit kost, want ik ben dan wel direct klaar voor de rest van de maanden! En je krijgt er van hun 100001 extra gratis activiteiten bij en zij gaan naar plekken waar je normaal nooit zou komen (further of the beaten track)

Dus al met al lijkt het er eindelijk op! Ik zal kijken of ik nog even een paar foto's kan sturen van vandaag! Die zijn wat beter/mooier dan degenen die ik al gestuurd had (dat komt door het weer en doordat ik begin door te krijgen hoe het cameraatje werkt:P)

Groetsels en doe rustig aan daarzo!!

• 14 Januari 2009 - 13:17

Rozemarijn:

Leo!

Geweldig die berichtjes van jou. Leo de Titaan, heerlijk!

Gelukkig heb je het naar je zin, & je hoort snel weer van me! Genietse kerel <3
    Liefs Roos (&Michel) xx
    p.s. VIEZERD! Had je je ondergoed wel een dag binnenstebuiten gedragen?! Hihhi!

• 14 Januari 2009 - 16:38

Henk:

Hoi Leo, nog van harte ook namens Pascale++, Sam, Anton en Marcel.
    Leuk bericht van je te zien. Van Sam mag je eerder terug komen.

Succes, groet, Henk

• 14 Januari 2009 - 16:58

Je Zwager:

Dus ook mooie dames? Gedraag je je wel of moet ik aandelen in Durex gaan nemen?????

Have fun and Silence I Polioses You!!!!