Goed nieuws, slecht nieuws en een beetje filosofie - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Leonard Bleeker - WaarBenJij.nu Goed nieuws, slecht nieuws en een beetje filosofie - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Leonard Bleeker - WaarBenJij.nu

Goed nieuws, slecht nieuws en een beetje filosofie

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Leonard

12 Januari 2009 | Nieuw Zeeland, Auckland

Dag mensen;) even een vlugge terugblik op de week. Ik he al een hoop gezien! One Tree Hill, Mt. Eden, Skytower, Midtown Auckland, Auckland Domain en nog tig andere dingen. Ik heb me de eerste dagen niet zo kostelijk vermaakt als daarna maar de reden waarom is bekend! Mn verrekte bagage wou maar niet aankomen. Hoe dan ook wist ik mn zinnen te verzetten en heb ik de ellende om weten te zetten naar een hoop verwondering en plezier! Het is jammer dat ik nog geen foto's heb gestuurd, dat snap ik, maar ik moet nog een selectie maken en ongeveer 100000 dingen doen!

Dat brengt mij direct bij het "slechte" nieuws. Mijn creditcard heeft nogal moeite om te doen wat ie moet doen en de rabo is nogal ver weg...... Maar er is licht aan het einde van de tunnel en het blijkt dat ik een fax kan sturen en dat het zaakje opgelost gaat worden. Als dat niet lukt dan is er nog een mogelijkheid om naar de rabo toe te rijden (hier een half uur vandaan). Dan nog wat "slecht" nieuws: Het is niet gelukt om met die knakker in de auto mee te gaan, omdat ik toen mn bagage NOG STEEDS niet had!!! Dus dat is jammer

Hoe dan ook, gisteren had ik een workshop van iEP (International Exchange Programs) en dat heeft mij een heel goed inzicht gegeven over hoe de zaken hier in Nieuw Zeeland in zn werk gaan. Dus dat is goed nieuws! Ik heb ook direct besloten om een (kleine) buskaart van Stray te kopen om eens te kijken of het me bevalt! Die buskaart neemt me mee naa het noorden van het Eiland (Pahia, Cape Reinga) en daar moet werkelijk van alles te doen zijn! Zwemmen met dolfijnen, sandboarding, surfen en bezienswaardigheden zoals the Bay of Islands. Ik kan zelf bepalen wanner ik vertrek, dus tijd genoeg om mn laatste zaakjes in orde te maken.

Op het moment verblijf ik bij Pieter Faber en dat betekent: Gratis internet en allerlei faciliteiten in ruil voor hand en spandiensten! Hartstikke gaaf! Nu kom ik direct bij het GOEDE nieuws! Mn bagage is eindelijk aangekomen en ik heb eindelijk voor het eerst in een week schoon ondergoed aan!!:P (en de rest natuurlijk ook schoon aan:P) dus al met al vallen de puzzelstukjes op zn plaats en dan begint het daadwerkelijke denkproces.. (dus hier het stukje filosofie!! Ik heb lang na moeten denken over hoe ik me hier nou voel! Ik heb alles al meegemaakt, stress, onzekerheid, maar ook geweldige blijheid en verwondering over alles wat hier te zien is en die gevoelens hebben zeker de overhand. Ze zeggen altijd: Ik voel me als God in Frankrijk.. Ik ben het daar niet mee eens.. God is te zwak uitgedrukt en Frankrijk is een kutland!! Dus dan ga je kijken naar woorden die beter uitdrukken wat je bedoeld, en dit is het geworden!

Ik voel me als Titaan in Nieuw-Zeeland!!

Dit was het voorlopig weer! De foto's komen zsm!

Cheers,

Leonard;)

• 12 Januari 2009 - 22:50

René:

in ruil voor hand en spandiensten!

Verklaar je nader =P.
    Kiddin'.

Trouwens, ik heb afgelopen week een videoclip gemaakt voor Zero to Nothing, k post de link als hij af is ;).

Maar goed, laat NZ schudden op z'n grondvesten, TITAAN!!!

Greetz,
    De Maniak van Dronten