Het vervolg! - Reisverslag uit Dunedin, Nieuw Zeeland van Leonard Bleeker - WaarBenJij.nu Het vervolg! - Reisverslag uit Dunedin, Nieuw Zeeland van Leonard Bleeker - WaarBenJij.nu

Het vervolg!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Leonard

03 April 2009 | Nieuw Zeeland, Dunedin

Allereerst! Nee het is geen 1 april grap!

Vandaag bij de arts geweest en ik moet sowieso nog twee keer terug komen! 1 keer in Invercargill en sowieso 1 keer in Australie.. En waarschijnlijk nog wel een paar keer..

Mijn zicht heeft een lichte verbetering laten zien ten opzichte van gisteren.. De conditie van het oog zelf echter is onveranderd.. Conclusie: dit gaat me nog een hoop geouwehoer opleveren!

Het reisplan wat ik had is nu dus volledig om zeep geholpen en daar zal ik dus wat aan moeten gaan sleutelen.. Ik zal dus mijn vluchten moeten gaan verzetten en in overleg met het thuisfront zal er waarschijnlijk nog iets in de geest van een maand bij geplakt moeten gaan worden om mijn behandeling in NZ af te ronden!

Nogmaals! Het is niet compleet hopeloos, maar wel ernstig, dus het wordt even voorzichtig aan doen..

(P.S. Jeroen, je bent en blijft een lul)
(P.P.S. Mn gelukspoppetje vermoorden!!?? Hell no! Hij zit veilig in mn brillendoos:) maar echt helpen doet ie niet:S)

• 02 April 2009 - 23:11

Je C Moeder:

Een eye-opener. Zeer leuk, ook voor je moeder!!! Ik moet wel zeggen dat ik daar afgelopen nacht "in de bedstede" weinig van gemerkt heb. ZZ ZUK ZNURKEN Oh nee, het was de buurman aan de andere kant van het houten wandje (Even voor de ??? wij waren even 2 dagen zoekraken)Tenminste dat proberen we dan, maar de nazaten achtervolgen je. Stef is gisteren met een gangetje van 60 km tegen de boom aangeknald en heeft nu een speudo-helmpje boven op z'n kop, de echte lag natuurlijk in de garage. Oh ja, zijn linkerhand zit in het gips (deurtje) nu heeft hij opnw. iets met z'n linker pink. Leuk stelletje zijn jullie. Nou, volgens mij past het hele verhaal er nog op. Dus we gaan nog even verder.
    Dikke kus van ons allemaal!!! Incl. Russje heeft vorige week een TIA gehad, lijkt nu allemaal goed te gaan. Pas goed op je zelf "noar ding" en verder niet meer zieken!!!!! X X

• 04 April 2009 - 06:54

Roos:

Dan probeer ik wel geluk in te stralen via 't popje, vanaf hier ;)!
    Liefs! <3
    Succes kereltje x