Tja je moet toch wat om geld te verdienen? - Reisverslag uit Christchurch, Nieuw Zeeland van Leonard Bleeker - WaarBenJij.nu Tja je moet toch wat om geld te verdienen? - Reisverslag uit Christchurch, Nieuw Zeeland van Leonard Bleeker - WaarBenJij.nu

Tja je moet toch wat om geld te verdienen?

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Leonard

19 Maart 2009 | Nieuw Zeeland, Christchurch

Goeiemoggel iedereen!

Ik zit intussen alweer een Christchurch (CHCH) en dat week ook alweer af van de geplande route want we zouden in eerste instantie vanaf Westport langs Punakaiki (pancake rocks bekijken) en dan door Greymouth naar de glaciers.. Ja dat geintej ging mooi niet door want de engelsen zijn vijf dagen later dan we in eerste instantie gedacht hadden (Daar hadden we namelijk mee afgesproken aangezien het dan Aps verjaardage en Grahams verjaardag is. Dus zijn we maar gestopt in Greymouth en daar zijn we een stel bikers tegen gekomen!

We waren net klaar met etren en ik was Ap kwijt dus die ging ik zoeken! Dus ik loop met mn peper en zout stelletje naar buiten en daar zitten die bikers die vervolgfens vragen: Are you going to cook for us? Dus ik met mn botte harsens: Well it wasn't my first intention but yeah sure! I you'd like me to do that...

Next thing I know sta ik voor 17 bikers te koken!!!:S Hartstikke leuk dat wel! Maar helemaal aan stront aan het einde van de avond.. Dus de ochtend erop.. De bikers vragen of we mee gaan op de bikes naar hokitika! Food festival! Dus ik ja waarom niet! Hoppa! Schapenballen, larven en nog veel meer shit waarvan je denkt.. MOet dit nou? Dus ja.. Maar goed 's avonds weer koken.. En in totaal toch een bescheiden $130,- winst.. Kijk das nou leuk;)

We hadden met een van de bikers afgesproken dat we hem zouden bezoeken in CHCH en daardoor hadden we dus ook direct weer een bestemming! Dus wij eerst even gestopt in Arthurs pass en daar een paar walks gedaan.. De castle rocks bezocht (LOTR!!:D) (ERG MOOI!!) en toen vol gas door naar CHCH waar we nu in een hostel zitten wat vroeger een oude gevangenis was! Dus: Kleine celletjes, stalen deuren en weet ik veel wat nog meer:P Erg gaaf;)

Nu gaan we zometeen met de dochetr van de biker de stad in en zij is dan dus onze tourguide! Hoe dan ook.. We zakken over een paar dagen af naar de glaciers en dan gaan we de glacier walks doen

Dit was het weer!!

Groenteltjes!!

(P.S. Ik heb $950,- uitgegeven aan een ademend regenpak, slaapzak die je warm houdt bij min 10 waterdichte zakken voor om mn tassen, stove, polypropylene kleding, muts, fleecevest en nog wat andere zooi om mee te trampen.. Dat is in euro's 400!! Hoezo goedkoop zeg!! Ik houd van dit land:D)

• 19 Maart 2009 - 08:15

René:

YO!

Wohow, nice! Wat heb je voor de bikers gekookt? (Pannenkoeken =P...)
    'k Zie dat je je nog steeds flink vermaakt daar, keep on enjoying mate ;).

Greetz,
    René

• 19 Maart 2009 - 09:34

Jojojochem:

Hoi Leo,
    hartstikke hip om je verhalen te lezen. Je doet echt veel mieterse dingen! Kben best jaloers:P
    have fun & njoy

• 19 Maart 2009 - 12:43

Maaike:

Vet cool! :P:D
    Wordt je zelf nu ook biker? Vraag of ze een moter over hebben? :P

• 21 Maart 2009 - 21:14

Muti:

Muti telt de 72 dagen af

• 23 Maart 2009 - 08:40

Marina:

Hee!
    Tijd geleden dat ik wat gestuurd heb.. vermaak je je nog een beetje daar? Over 70 dagen ben je dr alweer.. wat gaat dat snel. ik zit nu op school.. nu heb ik tenminste weer een beetje tijd.. dus ik dacht laat ik je ff wat sturen. We missen jou, en je blonde acties :p Nog veel plezier daar en tot snel. Groetjes van Youri en kus van mij ;)