LOTR, Tongariro, strand en WINDMOLENS!?
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Leonard
09 Februari 2009 | Nieuw Zeeland, Wellington
Na Rotorua zijn we vertrokken naar Taupo! Taupo staat om twee dingen bekend! Skydiven en de zogenaamde Tongariro Crossing! Tongariro is een rivier en een nationaal park! En ik ben met het argentijnse meisje en een duitse jongen een 2 daagse tocht gaan doen door de bergen! En dat is absoluut ONGELOOFLIJK STOER!!! Ik heb tijdens de wandeling Mt. Ngauruhoe gezien AKA Mt. Doom uit de Lord of the rings! Dat is dus mijn tweede bezoek aan midden aarde omdat ik ook in Mata mata geweest ben waar ze Hobbiton opgenomen hebben!
Hoe dan ook: ONTZETTEND GAAF!! Ik ben alleen wel helemaal aan stront nu! Maar het was het dubbel en dwars waard!
Daarna zijn we naar Wanganui vertrokken en daar hebben de een nacht op het strand doorgebracht met een kampvuur! Midden in de nacht in de oceaan liggen dobberen naar de sterren te kijken.... GEWELDIG!!!
Vandaag zijn we naar Wellington vertrokken en toen kwamen we door een plaats met de naam Foxton.. En wat zien ik daar met de mn oernuchtere hollandse kop!? Een bordje met de text: De Molen! Ik zeg DAAR MOETEN WE HEEN!! En wat staat daar in de middle of nowhere? Een echte authentieke Nederlandse windmolen!!! Verkopen ze daar hagelslag, boerenkool, rookworst en alles wat maar Nederlands is!! GEWELDIG!!:P
Nu zit ik in Wellington en hebben Anne Pieter en ik afscheid genomen van onze reisgenoten, helaas niet op de manier zoals we graag gezien zouden hebben maar dat is helaas niet anders! Shit happens;)
Morgen ga ik een sloot LOTR filmsets bezoeken in de regio! En overmorgen (als alles mee zit! Pakken we de Ferry naar Picton op het ZUIDEREILAND!!!:D)
Hoe is het daar met jullie verder??
Groetjes!!
Leonard(H)
09 Februari 2009 - 16:59
Zwagertje:
Hier alles best, zonnig 20 graden en een beetje wind! Vermaak je je nog een beetje? De molen? En de eiermann, hoe nederlands wil je het hebben he?!?!?! Laters en kalm aan en groeten van Jel -
10 Februari 2009 - 10:58
Rosanne:
ha leo....:P
ik zie geen foto's...:(
ik wil wel een beetje zien van new zeeland..:P:P:P
verder alles goed daar..??
met mij in iedegeval wel..
ik ga weer ik de volgende keer wel weer...
de groeten van my -
10 Februari 2009 - 17:46
Rozemarijn:
Leo!
Haha ze dachten natuurlijk: oehoeh Leo komt naar hier, laten we wat Nederlands voor die kerel verkopen, misschien dat hij toehapt!
Heerlijk, dat lui sterren kijken! Maar goed, je blijft toch ook wel aan je vetjes werken lees ik, klimmen in de bergen! Mafkeesje :D!
Ik kijk uit naar je volgende bericht! Genieten he!
Liefs,
Roos (&Michel)